Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / tiistai 5. tammikuuta 2016
Lätkäleivät tuplajuustolla
Näit oikein, siinä lepäilevät vanhat kunnon kasarileivät eli lämpimät leivät. Yksi lapsuuden lemppariruuistani: paahtoleipää, tonnikalaa ja sulaa juustoa, niihin kun upotti hampaansa lauantaisaunan päälle, niin sitä oltiin tyytyväistä viisivuotiasta koko illan.
Olen ollut elämäni kovimmassa kuumeessa koko uuden vuoden (niin kuin vissiin moni muukin?) ja elänyt melkein pelkästään mandariineille ja Jaffalla. Eilen alkoi jo ruokahalu palailla ja mieleni teki hirveästi tomaattikeittoa. Jota en ikinä syö. Kipeänä tulee aina ihan ihme mielitekoja. Mutta onnistuin kuin onnistuinkin kuumepöpperöissäni tekemään topakan makuista tomaattikeittoa, sen resepti tulee tänne myöhemmin.
Tänään iski sitten tämä himo lämppäreihin, joista tuli lätkäfinaalin kunniaksi lätkäleipiä :) Leivät syöty, tilanne 2–2, sormet silmillä. SUOMI!!
Lätkäleivät tuplajuustolla
Alimmaksi ja päällimmäiseksi kerrokseksi juustoaPari lusikallista tonnikalaa tomaattikastikkeessa
Suolakurkkuviipaleita
Jalapenoviipaleita
Tomaattisiivuja
Käytin Semper Toasty rouheinen -leipiä, käytä sinä omia suosikkejasi
1. Täytä leivät ja paista 200 asteessa 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa mukavasti.
2. Mausta mustapippurilla ja halutessasi tulisella kastikkeella.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti