Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / lauantai 31. lokakuuta 2015
Banaanimunakas – onnistut aina!
Taistelin aikani banaanilettujen kanssa. Milloin ne menivät myttyyn kääntövaiheessa, milloin paloivat pinnasta ja jäivät raaoiksi sisältä.
Banaanimunakas syntyi eräänä laiskana iltana, kun en jaksanut kuin muussata banaanin ja vispata kananmunat joukkoon (teharia tai sauvasekoitinta likaamatta). Ja kappas! Lätyt onnistuivat paremmin kuin koskaan. Kohoilivat muhkeiksi ja pysyivät yhtenä kappaleena. Voilá! Sen jälkeen en ole banaanilettujen kanssa taistellut.
Banskumunakkaat ovat täydellisiä viikonloppuaamun herkkupaloja ja ihania arki-illan iltapaloja! Täytteeksi marjoja tai hedelmiä ja jotain soosia, vaikkapa kreikkalaista jogurttia, jossa ripsaus hunajaa. Oma suosikkini on täyteläinen vaniljajogurtti ja granaattiomena.
Banaanimunakkaat
1 pehmeä ja kypsä banaani
2 kananmunaa
loraus mantelimaitoa
ripsaus kanelia
kookosrasvaa paistamiseen
1. Muussaa banaani ja vispaile kananmunat haarukalla joukkoon.
2. Lisää halutessasi kanelia ja pikkuloraus mantelimaitoa, joka tuo kuohkeutta.
3. Kuumenna paistinpannu kunnolla, vähennä sitten lämpöä ja lisää kookosrasva. Paista yksi iso munakas, tai jos sinulla on usean letun pannu, tee pikkusöpöläisiä.
4. Täytä, nauti ja sano NAM!
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti