Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / sunnuntai 22. toukokuuta 2016
Ay caramba! -smoothie (m)
Sunnuntaiaamu, mitäs hyvää sitä..? Hedelmäsmoothie!
Tehariin putosi hedelmäkorin annista cantaloupemelonia, päärynää ja appelsiinia. Yritän aina pitää ainesosat 2–3:ssa, koska a) maut pääsevät paremmin oikeuksiinsa b) tekemisen kynnys madaltuu.
Cantaloupe ja päärynä eivät ole kovin voimakkaanmakuisia, mutta teharissa keskenään surrutellen ne ikään kuin maustuvat! Sekaan vielä ripaus raikasta appelsiinia, niin ay caramba! Hitaan aamun suloisen pehmeä juoma on valmis.
Käytin myös ashwagandhaa, mikä ei ole lainkaan pakollista. Tuskin kuuluu monenkaan kuivakaapin peruskamoihin :) Mutta kyseessä on siis adaptogeeni, joka tukee elimistön vastustuskykyä ja stressistä palautumista. Hedelmäiset smoothiet piilottavat sen kitkerän maun alleen, joten ymppään sitä siksi näihin.
Pillit esiin ja tehari surraamaan! Ihanaa aurinkosunnuntaita (ja Suomi voittoon!)
1/2 cantaloupemeloni
1 päärynä
1/2 appelsiinin mehu
1/3 tl Bourbon-vaniljaa
(1/2 tl ashwagandhaa)
1. Lusikoi cantaloupen hedelmäliha tehariin, poista siemenet.
2. Kuori ja pilko päärynä joukkoon. Tiristä myös appelsiinin mehu sekaan.
3. Mausta ja surraa. Käytä melonia kupposena.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti