Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / maanantai 2. marraskuuta 2015

Kukkakaalipitsa

kukkakaalipohja


Kukkakaalipitsa on yksi ruokamaailman nerokkuuksista. Toimii kaikille meille, joille pitsassa tärkeintä on täytteet. Pohjan rakastajat saattavat kauhistua. Itselleni kyllä sekin toimii paremmin kuin höttöpohjat.

Tein vegeplättysiä eli täytteeksi tuli kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa. Jumalaisin ainesosa on täytteen ja plätyn välissä: chili-inkivääri-tomaattikastike. Ohjeen klikkaat tästä!

On törkyhyvää!!


gluteeniton pitsapohja

Kukkakaalipitsa

(gluteeniton)

1 kukkakaali
1 kananmuna
1 1/2 dl juustoraastetta
1 tl psylliumia
ripsaus suolaa

1. Aja kukkakaali muruiksi teharissa. Sekoita joukkoon loput ainekset. Taikinasta tulee hieman kosteaa.
2. Taputtele pellille uunipaperin päälle minipitsoja tai yksi iso. Tasaa reunat veitsellä tukeviksi, jotta pitsat pysyvät paremmin kasassa.
3. Esipaista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Pitsoihin saa tulla jo hieman väriä.
4. Lisää mieluisat täytteet ja paista samat 15–20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit