Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / maanantai 21. joulukuuta 2015

Mansikkatuorepuuro

mansikkapuuro

Tänä aamuna oli pikastartti, vielä aikainen sellainen, joten tein illalla puuron jääkaappiin valmistumaan. Mansikkahyveestä oli jäänyt mansikoita pakkaseen, joten hyödynsin ne, mutta yhtälailla tähän passaa mikä tahansa marja.

Sen verran höngällä tein, että kaikki mitat ovat "noin". Mutta tuorepuuro nyt ei olekaan niin justiinsa. Itse tykkään kunnolla paksusta ja ruokaisasta koostumuksesta, joten en kauheasti käytä nestettä.

gluteeniton puuro

Mansikkatuorepuuro


1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl maustamatonta jogurttia
loraus mantelimaitoa
1 tl pellavansiemenrouhetta
1 rkl chian siemeniä
Mansikkaraita
pieni banaani paloiksi pakastettuna
1 dl pakastemansikoita
2–3 rkl avokadoa
loraus mantelimaitoa

1. Sekoita puuron ainekset keskenään ja laita jääkaappiin turpoamaan.
2. Tee mansikkaraita. Anna mansikoiden ja banaanien sulaa hieman. Surauta sitten kaikki ainekset sauvasekoittimella tai teharissa. Koostumuksesta pitäisi tulla kuohkeaa ja melko paksua.
3. Annostele lasipurkkiin: pohjalle puuroa, väliin mansikkaraita ja päälle puuroa. Tai tee useampi raita.
4. Jätä yöski jääkaappiin valmistumaan. Aamulla on ihana fiilis aloittaa päivä, kun aamupala odottelee valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit