Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Hötkyn sateenkaarivokki (pikaruokaa parhaimmillaan)

vermiselli


Pitkä työpäivä, joogatunti ja vihdoinkin kotona (yltä päältä loskassa). Kiljuva nälkä sitä luokkaa, että näköä haittaa. Näinä päivinä ei nyhrätä jotain pikkusievää, vaan oikaistaan helpoimman kautta.

Perusoikoreittiini kuuluvat riisivermisellit, jotka valmistuvat viidessä minuutissa, kana, joka paistuu suitsait sukkelaan ja pakastimen vokkivihannekset pelastavat pilkkomiselta. Loraus kookosmaitoa ja chiliä tasapainoilemaan ollakko tulista vai lempeää ruokaa.

Helppoa ja hirmuisen nättiä ruokaa!

Taas näkee eteensä :)


vokkivihannekset

Sateenkaarivokki


1 pkt (55 g) riisivermisellejä (gluteenittomia)
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2–3 rkl Tamari-soijakastiketta
noin 1/2 dl vettä
400 g vokkivihanneksia
2 porkkanaa
1/2 dl kookosmaitoa
1 dl vettä
chilihiutaleita
1 lime

1. Valmista riisivermisellit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista fileesuikaleita pannulla öljyssä kunnes ne saavat molemmin puolin väriä. Lisää loppuvaiheessa joukkoon soijakastike ja vesi. Siirrä hetkeksi lautaselle odottamaan.
3. Paista vokkivihannekset pannulla ja raasta joukkoon porkkanat. Lisää lopuksi kanat, kookosmaito, vesi ja chilihiutaleet joukkoon. Sekoita hyvin ja anna kypsyä vielä hetki.
4. Annostele lautaselle ja pirskota raikasta limeä päälle.

pst. puikoilla et pääse hotkimaan ;)

riisivermiselli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit