Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / keskiviikko 27. tammikuuta 2016
Hötkyn sateenkaarivokki (pikaruokaa parhaimmillaan)
Pitkä työpäivä, joogatunti ja vihdoinkin kotona (yltä päältä loskassa). Kiljuva nälkä sitä luokkaa, että näköä haittaa. Näinä päivinä ei nyhrätä jotain pikkusievää, vaan oikaistaan helpoimman kautta.
Perusoikoreittiini kuuluvat riisivermisellit, jotka valmistuvat viidessä minuutissa, kana, joka paistuu suitsait sukkelaan ja pakastimen vokkivihannekset pelastavat pilkkomiselta. Loraus kookosmaitoa ja chiliä tasapainoilemaan ollakko tulista vai lempeää ruokaa.
Helppoa ja hirmuisen nättiä ruokaa!
Taas näkee eteensä :)
Sateenkaarivokki
1 pkt (55 g) riisivermisellejä (gluteenittomia)
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2–3 rkl Tamari-soijakastiketta
noin 1/2 dl vettä
400 g vokkivihanneksia
2 porkkanaa
1/2 dl kookosmaitoa
1 dl vettä
chilihiutaleita
1 lime
1. Valmista riisivermisellit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista fileesuikaleita pannulla öljyssä kunnes ne saavat molemmin puolin väriä. Lisää loppuvaiheessa joukkoon soijakastike ja vesi. Siirrä hetkeksi lautaselle odottamaan.
3. Paista vokkivihannekset pannulla ja raasta joukkoon porkkanat. Lisää lopuksi kanat, kookosmaito, vesi ja chilihiutaleet joukkoon. Sekoita hyvin ja anna kypsyä vielä hetki.
4. Annostele lautaselle ja pirskota raikasta limeä päälle.
pst. puikoilla et pääse hotkimaan ;)
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti