Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / lauantai 6. helmikuuta 2016
Haaveita ja kauralettuja
Haaveilin joskus, ja aika ajoin vieläkin, omasta pannukakkubaarista. Räsymattoja ja riippukeinuja ja letkeä reggae soisi taustalla. Pannukakkuja haukkaavat suut olisivat aina hymyssä :)
![]() |
Oman kotini riippukeinu on omistettu haaveksinnalle. |
Paremman puutteessa pidän pannukakkubaaria kotonani :) Tänä aamuna tekaisin kauralettuja, joissa on uskomaton kuohkeustakuu. Aina onnistuu! Mutta silti niistä ei tule liian jenkkimuhkeita. Löysin lähikauppani jäätelöaltaasta appelsiinijäätelöä, ja ihastuin! Siitä tuli ajatus tehdä raikasta mandariinikastiketta. Kannattaa käyttää kaverina paksua jogurttia, jottei kastike juoksentele rinnuksille. Kröhöm.
Pannukakunmakuista talviviikonloppua!
Kauraletut
1 kypsä banaani
¾ dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
(mausteeksi vaniljaa, kanelia ja/tai kardemummaa)
kookosöljyä paistamiseen
Mandariinikastike
1 mandariini
1 banaani
1 dl maustamatonta jogurttia, turkkilaista jogurttia
1 rkl chiansiemeniä
1 rkl kookoshiutaleita
1. Aja teharissa sekaisin banaani, munat ja kaurahiutaleet. Mausta mielesi mukaan.
2. Paista pikkulettuja kookosöljyssä pannulla.
3. Anna chiansiementen turvota vedessä vartin verran. Aja teharissa sekaisin mandariini, banaani, jogurtti, chiahyytelö ja kookoshiutaleet. Jos et pidä kookoksen mausta, jätä toki hippuset pois.
4. Nauti. Hymyile. Ja rentoudu.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti