Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / lauantai 21. marraskuuta 2015
Helmi puuroksi

Tuli äkkijarrutus kaupan hiutalehyllyllä: perunasuurimoita ja kyljessä puurokulhon kuva. Itselleni uusi tuttavuus, joten puurofanaatikkona otin sen oitis testiin.
Paketista paljastui jämeriä valkoisia palleroita, vähän kuin raesokeria. Aika makean makuinen ja jännä suutuntuma, noh nimensä mukaisesti kuin olisi helmiä puurossa. Kyllä tätä toistekin keittelen. Ei tosin mikään terveyspuuro.
Kaveriksi lusikoin mustikka-chiahilloa (järjettömään hyvää, tsekkaa ihmeessä resepti).
Helmipuuro
(gluteeniton)8 dl mantelimaitoa
2 dl Helmi-suurimoita
1/2 tl suolaa
1 rkl kookosöljyä
1. Keitä maito kiehuvaksi (pitää kiehua kunnolla!). Ripottele suurimot sekaan ja keitä hiljalleen sekoitellen kahdeksan minuuttia.
2. Ota kattila pois liedeltä ja mausta suolalla ja kookosöljyllä. Anna hautua kannen alla pari minuuttia.
3. Mustikka-chiahilloa makupariksi.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti