Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / torstai 19. marraskuuta 2015

Pasta johon ihastuin!

sieni-pinaattikastike


Jääkaapissa lojui kesäkurpitsa ja siitä se ajatus sitten lähti, kesäkurpitsapasta nimittäin. Seuraksi sovelsin kastikkeen sienistä, pinaatista ja kaurakermasta. Herranjestas että tuli hyvää!


sienikastike

Kesäkurpitsapasta ja sieni-pinaattikastike

1 iso kesäkurpitsa
1 sipuli
5 isoa herkkusientä
3 kourallista pinaattia
1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
1,5 dl kaurakermaa
mustapippuria

1. Pese kesäkurpitsa ja vuole siitä kuorimaveitsellä ohuita nauhoja. Jätä odottelemaan.
2. Kuori ja pilko sipuli. Leikkaa herkkusienet neljään tai kuuten osaan riippuen niiden koosta.
3. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla. Lisää herkkusienet ja kääntele niin kauan, että neste haihtuu ja sienet saavat hieman väriä.
4. Lisää huuhdotut pinaatit, kaurakerma, soijakastike ja ripsottele runsaasti mustapippuria. (En käyttänyt suolaa, koska soijakastike on suolainen.) Sekoittele miedolla lämmöllä pari minuuttia ja anna hautua kunnes pinaatti menee kasaan.
5. Jos haluat (itse haluan), käytä kesäkurpitsanauhoja pannulla tilkassa öljyä. Ne pehmenevät mukavasti ja koko annos on siten lämmin.

sieni-pinaattikastike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit