Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / torstai 19. marraskuuta 2015
Pasta johon ihastuin!
Jääkaapissa lojui kesäkurpitsa ja siitä se ajatus sitten lähti, kesäkurpitsapasta nimittäin. Seuraksi sovelsin kastikkeen sienistä, pinaatista ja kaurakermasta. Herranjestas että tuli hyvää!
Kesäkurpitsapasta ja sieni-pinaattikastike
1 iso kesäkurpitsa1 sipuli
5 isoa herkkusientä
3 kourallista pinaattia
1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
1,5 dl kaurakermaa
mustapippuria
1. Pese kesäkurpitsa ja vuole siitä kuorimaveitsellä ohuita nauhoja. Jätä odottelemaan.
2. Kuori ja pilko sipuli. Leikkaa herkkusienet neljään tai kuuten osaan riippuen niiden koosta.
3. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla. Lisää herkkusienet ja kääntele niin kauan, että neste haihtuu ja sienet saavat hieman väriä.
4. Lisää huuhdotut pinaatit, kaurakerma, soijakastike ja ripsottele runsaasti mustapippuria. (En käyttänyt suolaa, koska soijakastike on suolainen.) Sekoittele miedolla lämmöllä pari minuuttia ja anna hautua kunnes pinaatti menee kasaan.
5. Jos haluat (itse haluan), käytä kesäkurpitsanauhoja pannulla tilkassa öljyä. Ne pehmenevät mukavasti ja koko annos on siten lämmin.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti