Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kaurapuuro tuplakookoksella (g, m)

kaurapuuro

kaurapuuro


Jos sataa kolme päivää putkeen, niin kehokin menee sekaisin, että eletäänkö tässä syksyä vai kevättä. Niinpä kroppa huusi tänä aamuna lämmintä, pitkään haudutettua puuroa ja saamansa piti.

Heräilin aamulla aikaisin sateenropinaan ja laitoin kaurapuuron muhimaan. Tykkään käyttää isoja kaurahiutaleita (gluteenittomia), koska niistä jää mukavasti suutuntumaa eivätkä ne soossaannut lastenruokamaiseksi mössöksi. Aikuisten puuroa siis.

kooskospuuro

Olen entinen rasvakammoinen, mutta hiljalleen tajunnut ja myöntänyt itselleni, että kehoni tarvitsee enemmän hyviä rasvoja. Ujuttelen niitä kuin pikkulapselle sinne tänne ruokiini. Bulletproof-kahvit tai lusikallinen öljyä naamariin eivät toimi minulle. Niinpä tein tänään kaurapuuron tuplakookoksella: keitin puuron kookosmaitoon ja sekoitin lopuksi lusikallisen kookosöljyä (kanelin makuista) puurooni. Se pehmittää ja antaa mukavan koostumuksenkin. Eikä maistu rasvalta.

kaurapuuro

Kaurapuuro tuplakookoksella

2 1/2 dl kookosmaitoa
1 dl vettä
1,5 dl isoja kaurahiutaleita (Myllärin)
ripaus suolaa
1 rkl (kaneli)kookosöljyä (Puhdistamon)
kanelia
seesaminsiemeniä
marjoja ja hedelmiä

1. Keitä puuro pakkauksen ohjeen mukaan. Ja anna hautua kannen alla hyvä tovi.
2. Pyöräytä joukkoon kookosöljy. Annostele puuro, mausta kanelilla ja seesaminsiemenillä ja haluamillasi marjoilla ja/tai hedelmillä.


gluteeniton puuro


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit