Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / torstai 12. marraskuuta 2015

Mustikka-chiahillo

sokeriton hillo


Mitä vähemmän käyttää valkoista sokeria, sitä enemmän makuaisti kauhistuu (piilo)sokerilla ryyditetyistä ruuista. Joten jos kuulut niihin, tai siis meihin, joiden mielestä hillo tuppaa olemaan äitelää, esanssista ja äkkimakeaa, uskallan luvata, että ainakin hippasen ihastut raikkaaseen chiahilloon.

Tässä versiossa on mustikoita, mutta yhtä lailla voit käyttää vaikka vadelmia tai mansikoita.

Mustikka-chiahillo

1,5 dl + 2 rkl kotimaisia mustikoita
1 dl vettä
2–3 tl juoksevaa hunajaa
1/2 tl kanelia
1/2 tl vaniljajauhetta
3 rkl chian siemeniä

1. Sekoita chian siemeniä lukuun ottamatta kaikki ainekset tehosekoittimessa.
2. Kaada seos ilmatiiviiseen purkkiin ja sekoita chiat ja pari ruokalusikallista sattumamustikoita joukkoon.
3. Sulje purkki ja anna hillon turvota yön yli tai mielellään ainakin pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit