Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / torstai 12. marraskuuta 2015
Mustikka-chiahillo
Mitä vähemmän käyttää valkoista sokeria, sitä enemmän makuaisti kauhistuu (piilo)sokerilla ryyditetyistä ruuista. Joten jos kuulut niihin, tai siis meihin, joiden mielestä hillo tuppaa olemaan äitelää, esanssista ja äkkimakeaa, uskallan luvata, että ainakin hippasen ihastut raikkaaseen chiahilloon.
Tässä versiossa on mustikoita, mutta yhtä lailla voit käyttää vaikka vadelmia tai mansikoita.
Mustikka-chiahillo
1,5 dl + 2 rkl kotimaisia mustikoita1 dl vettä
2–3 tl juoksevaa hunajaa
1/2 tl kanelia
1/2 tl vaniljajauhetta
3 rkl chian siemeniä
1. Sekoita chian siemeniä lukuun ottamatta kaikki ainekset tehosekoittimessa.
2. Kaada seos ilmatiiviiseen purkkiin ja sekoita chiat ja pari ruokalusikallista sattumamustikoita joukkoon.
3. Sulje purkki ja anna hillon turvota yön yli tai mielellään ainakin pari tuntia.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti