Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / perjantai 4. joulukuuta 2015

Resepti jonka veisin autiolle saarelle

tiikerikakku

gluteeniton jälkiruoka

Muffini aamupalaksi! Kyllä, koska aikuiset saa! Ja koska tämä on kuin aamupuuro juhlavaatteissa. Varsinainen terveyspulla: ei sokeria, jauhoja (edes gluteenittomia) eikä rasvaa. Mitäs siihen tuumaat? Varmaankin, että resepti tänne, joten pidemmittä puheitta, tässä tulee.

(Paitsi, että pikaiseen lisään: tuplaa annos, jos syöjiä on enemmän, sillä tästä tulee vain neljä pientä muffinia.)

Tiikerimuffinit

(gluteeniton)

1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 banaani
1 muna
loraus kookosmaitoa
1,5 tl leivinjauhetta
Vaalea raita: 1/2 tl piparkakkumaustetta, 1 tl kanelia
Tumma raita: 1 rkl kaakaojauhetta (Urtekramin vähärasvainen luomu kaakaojauhe saa suositukset)

1. Tehosekoita kaurahiutaleista jauhoa. Pilko banaani ja surauta joukkoon. Lisää myös muna, kookosmaito ja leivinjauhe.
2. Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen piparkakkumauste ja kaneli, toiseen kaakaojauhe. Jos taikinat tuntuvat kovin jämäkiltä, lorauta hippasen vielä kookosmaitoa.
3. Voitele muffinivuoat tai käytä silikonisia ja nostele vuorotellen taikinoita vuokiin.
4. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.


banaanimuffini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit