Slider

[4] [gluteeniton herkku] [xslide]

Lähettänyt / lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen suklaahulluttelun kevyt aloitus: raakasuklaajäätelö

raakajäätelö

Pääsiäisen herkku- ja ruokamenu ei varsinaisesti kuulu suosikkeihini. Paitsi suklaa maistuu kyllä! Kinderit kiilaavat kirkkaasti parhaiden suklaiden joukkoon ja ovat kaiken lisäksi gluteenittomia!

Joten neljän päivän suklaamaraton alkakoon, mutta kevyesti, ettei mene öklötyksen puolelle vielä tässä vaiheessa. Surautin pakastetuista banaaneista ja Urtekramin vähärasvaisesta kaakaojauheesta raakasuklaajäätelöä. Ihan vitsin hyvää! Ei liian äklösuklaista vaan raikasta ja kuohkeaa.

raakasuklaajäätelö


Ja juu tungin sitä myös Kinderiin, koska pitihän töhnämunavillitykseen lähteä mukaan. Toimi! Mutta kuvaa ei ole, koska näytti liian töhnäiseltä :)

Raakasuklaajäätelö

2 banaania paloina pakastettuna
2 rkl Urtekramin vähärasvaista kaakaojauhetta

1. Anna banaanien sulaa hitusen.
2. Aja sauvasekoittimella banaanit ja kaakaojauhe kuohkeaksi jäätelöksi.
3. Anna palaa sellaisenaan tai käytä töhnämunien täytteenä.

Jos suklaa tulee jo korvista, koklaa raikasta mangojädeä 
Tai jos suklaatankkiin mahtuu vielä, niin tämä on suklaakakkujen ässä! Vain kaksi raaka-ainetta!

suklaajäätelö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakumaku

Ruokaa ilman rihmankiertämää eli luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, joka saa voimaan hyvin ja antaa energiaa. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja vatsaystävällisiä. Ota toki yhteyttä: johanna.latti@gmail.com

Instagramissa @johanna.latti

Suosituimmat reseptit