Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / lauantai 26. maaliskuuta 2016
Pääsiäisen suklaahulluttelun kevyt aloitus: raakasuklaajäätelö
Pääsiäisen herkku- ja ruokamenu ei varsinaisesti kuulu suosikkeihini. Paitsi suklaa maistuu kyllä! Kinderit kiilaavat kirkkaasti parhaiden suklaiden joukkoon ja ovat kaiken lisäksi gluteenittomia!
Joten neljän päivän suklaamaraton alkakoon, mutta kevyesti, ettei mene öklötyksen puolelle vielä tässä vaiheessa. Surautin pakastetuista banaaneista ja Urtekramin vähärasvaisesta kaakaojauheesta raakasuklaajäätelöä. Ihan vitsin hyvää! Ei liian äklösuklaista vaan raikasta ja kuohkeaa.
Ja juu tungin sitä myös Kinderiin, koska pitihän töhnämunavillitykseen lähteä mukaan. Toimi! Mutta kuvaa ei ole, koska näytti liian töhnäiseltä :)
Raakasuklaajäätelö
2 banaania paloina pakastettuna2 rkl Urtekramin vähärasvaista kaakaojauhetta
1. Anna banaanien sulaa hitusen.
2. Aja sauvasekoittimella banaanit ja kaakaojauhe kuohkeaksi jäätelöksi.
3. Anna palaa sellaisenaan tai käytä töhnämunien täytteenä.
Jos suklaa tulee jo korvista, koklaa raikasta mangojädeä
Tai jos suklaatankkiin mahtuu vielä, niin tämä on suklaakakkujen ässä! Vain kaksi raaka-ainetta!
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti