Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / lauantai 7. toukokuuta 2016
Mansikan makuinen aamu (m)
Aurinkoa, mansikoita, jäätelöä ja pyöräretkiä, niistä on tämä viikonloppu tehty. Kesä, olipa kiva, että tulit ja toit paljon hyvää mukanasi <3 Myös mahdollisuuden hipsiä paljain varpain pihalle ja kattaa aamupalan auringon alle.
En ole pitkään aikaan surautellut smoothiebowleja, mutta mansikat näyttivät siltä, että ne ansaitsevat päästä osaksi jotain nättiä annosta. Käytin tosin smoothiebowlin pohjana jäisiä mansikoita, koska niillä saa kuohkeamman rakenteen. Tuoreista tuppaa tulemaan lössöbowleja, mutta koristeluun ja sattumiksi ne passaavat tietenkin täydellisesti.
Tähän raikkaaseen punaiseen herkkuun tuli myös mangoa, banaania ja avokadoa sekä mantelimaitoa. Eli sopii myös maidottomaan ruokavalioon.
Mansikkabowlista tuli itse asiassa niin raikasta, että jos pidät sorbetista, uskaltaisin väittää, että tämä voisi kelvata, kun hinku iskee (eikä jaksa kiskalle kipittäää).
Mansikkabowl
3 dl jäisiä mansikoita1,5 dl mantelimaitoa
puolikas mango
puolikas avokado
puolikas banaani
1 tl chiansiemeniä (ei pakollista)
koristeluun tuoreita mansikoita ja mitä keksitkin, itse käytin hampunsiemeniä ja viikunoita.
1. Kuori mango ja avokado ja pilko paloiksi. Paloittele myös banaani.
2. Heitä aineet tehariin ja surraa tasaiseksi. Vaatii hyvät tehot. Jos teharisi on heikkotehoisempi, tiputtele aineksia pikkuhiljaa ja anna mansikoiden hieman sulaa ensin.
3. Koristele ja nautiskele.
Tässä vielä muita brunssiherkkujamme. Mainiot mantelileipäset tulossa blogiin, samoin kuin tuo vihreä mönjä, jota ei tosin mönjäksi sovi moittia, koska siitä tuli "nuolen purkin reunoja salaa" -hyvyys.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti