Slider
[4] [gluteeniton herkku] [xslide]
Lähettänyt Johanna / keskiviikko 29. kesäkuuta 2016
Jotain vihreää, jotain keltaista, jotain valkuaista (m)
Huhui, minkä väristä ja huhui, mitä se pitää sisällään. Kaksi vakkarivihreääni eli pinaattia ja lehtiselleriä, joiden seuraksi uiskenteli pakastemangoa, koska haluamme pystyä syömään tämän. Mutta yllätys lompsahti viimeisenä: kananmuna, raakana tojoing!
Eikä hätiä mitiä, sillä munia voi vallan hyvin syödä myös raakana ja smoothieissa ja smoothiebowleissa ne eivät maistu miltään moksiskaan. En ikinä arvaisi, että tässä bowlissa on kananmuna, ellen olisi itse sitä sinne plompsauttanut.
Suosin paljon pinaattia, koska siinä on rautaa ja K-vitamiinia. Niin myös nitraattia, tiedän. Mutta siitä ei kannata tehdä itselleen ruokapeikkoa. Riittää ettei vedä raakaa pinaattia päivittäin (nitraatti siis muuttuu nitriitiksi, joka voi yliannostuksena heikentää veren hapenottokykyä). Se sallittakoon vain Kippari-Kallelle.
Jos pakastelokerosi uumenista ei löydy mangoa, kokeile jäisiä banaaninpaloja.
Wrum, wrum!
Vihersmoothiebowl
3 lehtisellerin vartta4 kourallista baby-pinaattia
2 dl pakastemangokuutioita
1 kananmuna
1/2 dl kylmää vettä tarvittaessa
ripaus kurkumaa
(1/2 tl ashwagandhaa)
1. Pese ja pilko lehtisellerin varret, huuhtele pinaatit. Lisää kaikki ainekset tehariin ja surauttele hyvä tovi kuohkeaksi.
Samanlaisia nakumakuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti